Ruilen en retourneren

Verzenden

Levering vindt plaats op het door u opgegeven adres. Uw bestelling wordt via Post-nl pakketdienst verstuurd. Bij bestedingen minder dan € 50,00 worden € 3,50 verzendkosten berekend. Wij streven ernaar om een bestelling die voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag te versturen. Uiterlijk wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd. Bij overschrijding van deze termijn wordt u binnen 2 werkdagen in kennis gesteld. Indien de verwachte levertijd meer dan 14 dagen betreft kan de bestelling zonder kosten worden geannuleerd. Binnen 14 dagen zal de betaling worden teruggestort op de oorspronkelijke bankrekening van de betaling.

Ruilen/Retour

Ruiling en retour zending is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop tegen overlegging van het originele aankoopbewijs. Ruiling en retourzending is alleen mogelijk indien het artikel in de originele verpakking zit. Labels en etiketten dienen op de oorspronkelijke wijze bevestigd zijn. Ruiling en retour zending van speciaal bestelde producten zijn uitgesloten. Retournering van de goederen komen voor uw rekening en risico. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, ongeacht de reden van het retourneren. Bij retour zending zal binnen 14 dagen de betaling worden teruggestort op de oorspronkelijke bankrekening van de betaling. Ruiling en retour zending kan ook plaatsvinden in de winkel zelf.

Betaalwijze

A contant in euro’s PIN Met Ideal iDeal is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U kunt veilig en gemakkelijk afrekenen in onze webshop. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Gemakkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen als van uw bank.